2012. szeptember 28., péntek

5.-ik Fejezet - Megbánás.. :/♥



˝-Tudod,én nem bánom azt a csókot,igazából nagyon is élveztem,és.......˝

Megállítottam Harryt.
-Mielőtt bármit is mondanál,ezzel előbb tisztába kell lenned.-húztam az időt,mert féltem a reakciójára.
-Mond már!-idegesedett.
-Harry,először tisztázzuk,hogy én nem akarok komoly kapcsolatott,17 vagyok,de még van időm.Volt már komoly kapcsolatom,de nem akarok mégegyszer csalódni.-nem mertem a szemébe nézni,így a földet szemlélve mondtam neki mindent.
-Szóval,ha járnál velem az csak futókapcsolat lenne?!Te mégis minek képzelsz engem,hogy ott hagynálak,vagy mi?!-szuper,őt is megbántottam,ő elviharzott egyenesen a kocsijához,majd elszáguldott vele.
Én nem akartam Harry-t megbántani,leültem az ágyra és elgondolkoztam,hogy milyen szemét voltam Harryvel.De én nyugisnak képzeltem mindig az életem,nem akartam sose kavarni egy SZTÁRRAL!Erre meg mi van itt?!Harry szerelmet akart valanni,és én visszutasítottam.Féltem mindentől.
*1 héttel később*
Apa hazajött,a fiúk hazaköltöztek,de persze sokszor járnak hozzánk,apuhoz,meg néha hozzám is,Vikky úgy döntött,hogy még 1 hetet anyánál marad.A kapcsolatom a fiúkkal valami csodás,csak Harryvel nem.Azóta nem is beszéltünk egy szót se,és há tnem rühelljük egymást,csak nem beszélő viszonyba vagyunk.Harry randizgat valami csajjal,és hát örültem neki egyrészből.Az nap délután apa munkába ment,és a fiúk átjöttek.Csak Harry nem.
-Valaki jön velem a Mc Donal’s-ba?-érdeklődött Niall.
-Én.-ugrottam hozzá.Más nem  jelentkezett,és akkor elmentünk ketten.Gyalog mentünk,mert sütött a nap.
-Kérdezhetek valamit?-kérdezte Niall.
-Úgyis megkérdeznéd.-kacsintottam rá.
-Miért nem beszélsz Harryvel?
-Szinte gondoltam,hogy vele kapcsolatos kérdést teszel fel.
-Na,mond már.-megsimogatta a vállam *-* ..OMG Niall Horan megsimította a vállam... xdd...na jó..normal leszek...de akkor is.. xdd...
-Hát,Harry a múltkor épp,ha lehet így mondani szerelmet akart vallani,de én még előtte felvilágosítottam őt,hogy nem szeretnék komoly kapcsolatott,és akkor megsértődött.
-Hát,te aztán nem vállogatsz!-jegyezte meg Niall,és erre vállbalöktem.Gyorsan oda is értünk a Mc-kibe.Ott kértünk kaját,és gyors haza is indultunk.
-Üljünk,már le a parkba,nem bírok!-mondta Niall.
-Oké.-Niall gyors odarohant egy padhoz,majd leült,én leültem mellé.
Odajött pár rajongó,akit gyors Niall lerendezett,képeket meg autógrammokat osztogatott,majd mikor visszült mellém  árkarolt.Beszélgettünk minden  hülyeségről,majd arra lettünk figyelmesek,hogy elszaladt az idő,és kaja már rég kihűlt.Hazamentünk,már apa is otthon volt.Épp a fiúk videójátékoztak apával.Mi?!Apa videójátékozik?!WTF?! :OO xdd..Oké,én elvolutam a szobámba és felnéztem twiterre.
Harry épp tweetelt valamit az egyik csajnak.Kikerekedtek a szemeim.
-Ez a nap volt a legjobb,a világ legnagyszerűbb lányával! :* Love Ya Melodie
Na jó,gyorsan túllép a csajokon.Nem nem vagyok féltékeny komolyan.A nyár unalmas  volt,hát ha nekem unalmas az,hogy a One Direction a házunkba van akkor hülye vagyok!Este még a fiúk apával,még mindig viedójátékoztak,én kimentem a konyhába majd apa utánam jött.
-Holnap meglátogathatod anyádat.-mondta apa,majd azt hiszi ha elenged hozzá akkor megbocsájtok neki mindent.
-Kivel megyek?-kérdeztem felgmán.Egyszerűen nem bírom az apámat.
-Hát kivel mennél?!Velem...-mondta.
-Hát aztán veled nem megyek.Anya tuti,hogy nem szeretne látni!-mondtam és felviharoztam a szobába.Az ordibálást a fiúk is meghalották,majd Niall utánam jött,vagyis először bekopogott.
-Bejöhetek?-kérdezte olyan cuki kis hangon.
-Hát persze.-nagy szerencsémre meglátta rajtam,hogy könnyes a szemem.
-Nikky,mi baj?!-kérdezte,majd leült mellém.Én szó nélkül a nyakába borultam és sírtam.
-Mond már el mi bánt.-mondta és egy puszit adott az arcomra.
-Apa elengedett anyához,de apa akar elvinni hozzá.
-Na ez szuper,meglátogathatod anyukád,de ezzel mi a baj?-kérdezte.
-Vele nem megyek sehová!-jelentettem ki.
-Akkor tudod mit?!Elviszlek én,majd én megbeszélem vele.-mondta,és én megöleltem őt,és ott szorongattam.Nagyon kedves tőle,hogy így segít.Eljött a másnap reggel,Niall úgy döntött,hogy elhozza magával a többi fiút is,azaz Harry-t is :/ ..
Apám egyedül maradt otthon,legalább nem jött!Nem mertem egész úton Harry szemébe nézni,mellettem ült,és nagyon kínosan éreztem magam.Megérkeztünk anyához,aki nagyon nagy örömmel fogadott minket.
-Sziasztok gyerekek.-fogadott minket egy nagy-nagy öleléssel.
-Szia anya,minden rendbe van?-kérdezte aggódva.
-Kicsim,most értetek ide,nem kell aggódnod értem,látod,hogy milyen jóbőrben vagyok.-nyugatott.
-Kértek enni?-kérdezte.Niall máris felrakta a kezét,majd bement  a konyhába.
-Vikky hol van?-érdeklődtem.
-A pasijánál.-mondta anya mosolyogva.-Mi lenne ha ma itt aludnátok mind a 6an?-kérdezte.
-Én benne vagyok.Ti srácok?-kérdeztem.Ők persze mind beleegyeztek.Elosztottuk a szobákat.Niall a konyhába a kanapén,neki ott helye :DD ;).Liam a nappaliba a kanapén.Zayn Vikky szobájába a kanapén.Mivel nekem egy olyan hatalmas ágyam volt,hogy akár 3an is elfértünk volna rajta,így az én szobámba aludt Louis és Harry.Bementem velük a szobába:
-Na jó,ti csak aludjatok ketten az ágyamon,én alszom a földön.-mondtam,és elkezdtem készíteni az ágyam a földön.
-Ne hülyéskedj már,elférünk mind a hárman az ágyon.-mondta HARRY,aki már több mint egy hete nem szólt hozzám.
-Majd még meglátom,azért köszi,hogy gondolsz rám.-rámosolyogtam.Ezután Harry visszamosolygott,majd leült a babzsákomra,és telefonálni kezdett,ott volt egy darabig.Lementem a konyhába,ahol épp Niall ült egyedül.
-Sajnálom,hogy Harryvel kell lenned.-mondta szomorúan,nem értettem őt.Habár tudja,hogy rosszba vagyunk,és lehethogy ezért mondta.
+3 rendszeres olvasó és jön a kövi rész ;)♥

2012. szeptember 12., szerda

4.-ik Fejezet - Csók :$♥ :**



˝-Szóval hazudott nekem?-kérdezte Harry.
-Mégszép,jó hogy rájössz.-majd ott hagytam Harryt a szobába,mert nem volt kedvem beszélni vele Vikkyről,láttam rajta,hogy csalódott.˝

Kaptam egy telefont,anya hívott,megnyugtatott,hogy Vikky ott van és nem is megy vissza csak később.Ez nem éri.Én is ott lehetnék,de ezek a hülyék nem engednek.
Ezt meghalotta Harry,és ezután olyan volt,mint ha most menekült volna meg a haláltól.Ott sürgött forgott körülöttem.Nem értettem őt.
Kimentem a medencéhez,ott leültem egy napágyra és napozni szerettem volna.
-Leülhetek?-halottam egy ismerős hangot.
-Persze.-majd csönd lett de én megtörtem a csendet.
-Elmagyaráznád már,hogy miért vagy ennyire boldog,hogy nincs itt Vikky?-kérdeztem felhúzott szemöldökkel.
-Tudod,sose szerettem Vikkyt,nem akartam őt megbántani,így mindig vissza csókoltam meg ilyesmi.De már a szexen elgondolkodtam,mégse feküdhetek le olyannal akit nem is szeretek,és más is tetszik.
-óhh,értem.-csöppet örültem,hogy nem feküdt le Harryvel.--Van kedved fürdeni?-kérdezte.
-Nincs,csak napozni szeretnék-mondtam egyszerű választ,de ő felkapott a nap ágyról és beugrott velem együtt a vízbe.
Nem tudtam a víz alól feljönni,mert lent tartott,kinyitottam a víz alatt a szemem,és vele találtam szembe magam.

                                   **Megcsókolt**
Víz alatt magához húzott és megcsókolt,én pedig vissza csókoltam,pedig nem szabadott volna,mikor ott van Vikky is neki.De hát mit gondolkozok ezen?!Mindig rá gondoltam,most az egyszer magamért is tehetek valamit.Mikor feljöttünk a víz alól,összekulcsoltam a lábam a dereka körül és a fejemet a vállára hajtottam.Ott úszkáltunk a vízbe,egymásra hajotott fejjel.
-Hé,srácok siessetek megyünk a Nando’s-ba.-kiabált nekünk oda Louis.
Elválltunk egymástól,és az én szobámba,ő pedig a nappaliba a cuccaiért.Gyors felöltöztem,és hajat szárítottam.Beszálltunk az autóba,és Louis mellett ültem,ott kacsingatott rám az egész úton,mert látott Harryvel.Szarul éreztem magam.Mikor megérkeztünk,mindenki rendelt magának kaját,és leültünk az asztalhoz.Én magamnak csak a Shake-t rendeltem,mert fájt a hasam.Harryvel a Nando’sba egész végig szemeztünk,de olyan szar abban a tudatban lenni,hogy Harry egy nőcsábász. :D
A Nando’sba előttem ült,folyamatosan figyeltük egymást,már kezdtem zavarba lenni.Mikor végeztünk a Nando’sba hazafelé indultunk.Mikor megérkeztünk,befelé indultam a szobába,mikor beértem láttam,hogy Harry követ,beértem az ajtón,hátrafordultam,ő becsukta mögöttünk az ajtót és megcsókolt.Hosszú,gyengéd csók volt,sokáig ott álltunk,még be nem  jött................................................................................................................................................................................................................................................................................Vikky.
-Itt mégis mi folyik?!-kérdezte meglepődve.Düh borította az arcát,őszintén féltem tőle.Felháborodása pedig megérthető volt,el megy egy napra,és én már a pasija nyakába vagyok.De,nem tudom én nekem  a kedvencem mindig is Harry volt,ezt tudta jól Vikky,Harry azt mondta hogy nem szereti őt,én pedig érzek iránta valamit.
-Nem az aminek látszik!-mondta majd eltoltam magam Harrytől.Vikky csak becsapta az ajtót,és kiment.Én leültem az ágyra,a kezemet az arcomba temettem.
-Áhh,úgy sajnálom,minden az én hibám,nem volt volna szabad vissza csókolnom,sajnálom.-motyogtam Harrynek.
-Ne hülyéskedj!Nem a te hibád,nem hibáztasd magad,én támadtalak le,és őszintén szólva nem is bántam meg,ahogy mondtad Vikky tuti talál magának valakit.
-De,neki te vagy a kedvence a bandából,téged akart mindig.-siránkoztam.
-Gyorsan el fog felejteni!-jelentette ki majd magához húzott,és egy csókot lehelt a fejemre.Én szégyeltem magam,nem volt volna szabad Harryre rá másznom.Felkeltem és kivánszorogtam egyedül a konyhába,ott állt Liam.
-Nem láttad hová ment Vikky?-kérdeztem szomorúan.
-Elrohant és azt kiabálta nekem,hogy David karjanál lesz!-mondta unottan.-mikor ezt kimondta minden szomorúságom elszállt,ugyanis ez azt jelenti,hogy Vikky túltette magát,és színészkedett bent az előbb,most már tudhassátok,hogy Vikky ilyen gyorsan váltogassa a pasijait.Én leültem a kanapéra,tv-ni majd elnyomott az álom.Reggel arra ébredtem,hogy a One Directionos pokróc van rajtam.Találtam még egy cetlit is a kanapé mellett.
-Nikky!Sajnáljuk,hogy nem tudunk itt lenni,mikor felébredsz,gondolunk rád,puszi!
Ui:fotózáson vagyunk,csá!-
no kedvesek :DD
Felkaptam valami normális ruhic,és rendeltem pizzát.
A pizza hamar ki is jött.
-David?Te?Te pizzafutár vagy?-kérdeztem meglepődve.Tudjátok ő Vikky volt vagy mostanu pasija nem tudom.
-Kérlek ne szólj Vikkynek,hogy futárként dolgozok,mert azonnal dobna.-mondta aggódva.
-Nem mondom semmit neki!Most ti megint jártok?-érdeklődtem.
-Igen,tegnap vissza jött hozzám,és nagyon boldogok voltunk.-mondta David,örültem,hogy nem érdekli Vikkyt Harry.Adtam Davidnek egy kis borravalót és el is ment.Befaltam egy keveset a pizzából,majd hagytam a többieknek is belőle.
Délután 3óra volt mikor a fiúk hazajöttek,apa még most sincs itthon,holnap kéne hazajönnie.
-Nikky beszélhetnénk?-hívott félre Harry mikor megjöttek.
-Persze.-mondtam majd megfogta a kezem és magával húzott.
-Tudod,én nem bánom azt a csókot,igazából nagyon is élveztem,és.......
Komikat kérek,és ha lesz 7-8 komi jön a kövi.. :$♥

2012. szeptember 4., kedd

3.-ik Fejezet - Járnak?!Jártak?!Szakítottak?! :O♥


˝-Mire gondolsz?-kérdezte Vikky,elég undorítóságról beszéltek,de végig hallgattam.
-Hotel.-egy egyszerű választ adott neki Harry.-na jó,nem bírtam tovább,és elmentem onnan,mert rámjött a hányinger,amiről beszéltek..˝

Komolyan,rosszul voltam,mert már ez undorító.Leültem kint a hintába és gondolkoztam,visszamentem olyan 15-20 perc múlva,már nem volt ott senki,csak Vikky.
Vikky is már készülődött a koncertra.
-Vikky,kérdezhetek valamit?-nagy kérdésre készültem,elég ciki kérdésre.
-Persze hugi.-utálom amikor huginak hív,atyám 5 perc van közöttünk?!
-Szűz vagy még??-durva kérdés,a testvéremtől ilyet kérdeztem.
-Hugi,hülye vagy?!Ki az a besűlt csaj,aki még 17 évesen szűz?!-röhögött.
-Jaja,persze.-töröltem le a mosolyt az arcomról,mi ő azt hiszi,hogy én már nem vagyok szűz?! ...Nagyon is szűz vagyok,nem adom oda magam minden srácnak mint az én kurva nővérem.
Felöltöztünk a ruhánkba,amit a koncertre kikerestünk.
Testvérkém,eléggé kiöltözött,hát,igen szeret a központba lenni.Most jövök rá,kezdem a testvéremet nagyon útálni,mi lehet velem?!Nem vagyok rá féltékeny!Mi a bajom?!
Én is felvettem egy csinos ruhát,de mégse öltöztem ki annyira mint ő.Fél 6 volt,így elindultunk a koncertre.Egy limuzínnal mentünk.Már a fiúk siettek,mert előtte még be kellett nekik ˝hangolniuk˝.Mi a hátul voltunk,a színpad mögött,és ott figyeltük a koncertet.Nagyon jók voltak a srácok,egyszerűen elállt a lélegzetem,és amikor Harry elkezdett énekelni,mintha a világ megállt volna.
*A koncert végén*

-Apa,ma ez estét Harry-vel töltöm,nem leszek otthon,ne keress.-kijelentette Vikky,és ebbe apa bele egyezet.A többi fiú hazament,én nekem rossz kedvem volt,mert tudtam,hogy Vikky és Harry ma fognak lefeküdni.
-Nikky,jól vagy?-kérdezte Liam.
-Hát,ja igen.-mondtam.Egyedül kellett hazamennem,mert apának még volt dolga.
-Nikky,ha nem lenne baj akkor hazakísérnélek,ne hogy valami bajod legyen az úton.-nevetett Niall és elindultunk.Taxival hazamentünk,majd behívtam őt.Csináltunk kaját,és elkezdtünk vacsizni.
-Nikky,látom rajtad,hogy valami bánt.Nekem bármit elmondhatsz.-mondta Niall.
-Csak fáj,hogy valami ott van a tudatomba..-mondtam zavarodottan.
-Vikky és Harry?-kérdezte.
-Nem is az a baj,hogy elmennek kettesben,most talán nem lenne ilyen rossz kedvem,ha nem tudnák többről.
-Mit tudsz?-kérdezte.
-Amikor indultam volna a koncertetekre öltözködni,akkor hallottam,hogy miről beszélgetnek,és rossz belegondolni abba,hogy a kedvenced,akiért odavagy,ma éjjel mással fog lefeküdni.-mondta szomorúan,és Niall odajött és megölelt.Én azt hiszem megyek aludni,mondtam,majd elköszöntem Nialltól,és hazament.Én pedig aludni,vagyis csak akartam,de sírtam.Sírtam mert fájt,hogy ma Harry épp az ikertestvéremmel fog lefeküdni,vagy lehet hogy épp most csinálják.Sírtam,míg el nem aludtam.

***Reggel***

Arra ébredtem,hogy Louis kelteget.
-Reggelt Lou,te mit keresel itt?-kérdeztem.
-Neked is álomszuszék,már 11 óra,és apukád elutazott 3 napra,egy tárgyalásra.
-De te mit keresel itt?-kérdeztem még egyszer.
-Mi vagyázzunk rátok.-mondta az ágyam mellett ülve.
-Szuper.-majd vissza aludtam.Kipattant a fejemből,hogy arra a 3 napra,haza is utazhatnék anyához.
-Louis pakolj induljunk!-mondtam és elkeztem pakolni.
-Hová megyünk?-kérdezte zavarodottan.
-Anyukámat meglátogtjuk.-mondtam és folytattam a pakolást.
-De apukád azt mondta,hogy nem engedhetünk téged oda.
-Mi az,hogy nem engedhettek??Ha nem visztek el oda,akkor elszökök,majd fellöktem Louis-t és kimentem a szobából,a telómmal,hogy taxit hívok.
-Menekül a mamihoz.-kiálltott tiszta erejéből Louis.
Erre a négy ütődött aki lent volt,lefogott,és nem engedtek sehová.
-Nem mehetsz el!-mondta Zayn.Leültettek a kanapéra,és mind az 5 fiú,már Louis is lejött fölém álltak.
-Most itt fogtok állni 3 napot fölöttem?-kérdeztem.
-Igen!-vágták rá.Áh,szuper az apám ezekre a hülyékre bízott,tudom most minden idótáknak lehordom őket,pedig 1 hete még a tévéből figyeltem őket,és arról álmodoztam,hogy bárcsak találkoznék velük,de ez valahogy megválltozott bennem :/ .
Valahogy elkéreckedtem a szobámba,hogy egyedül lehessek.Tudtam,hogy a 3-om napba nem fogok tőlük megszabadulni.Felnéztem twitterre és facebook-ra.Egyébként egész reggel nem láttam Vikky-t hol lehet?!
Bejött a szobánkba Harry.
-Nem hívott még téged Vikky?-kérdezte tőlem,hát őszintén megvalva csodálkoztam.
-Azt hittem veled tölti az éjszakát.-mondtam unottan.
-Áh,de hogy.Az az igazság,hogy valami meg állt bennem,visszautasítottam őt az éjjel.
-Ou,ilyen se volt még aki visszautasítja őt.-mondtam meglepődve,úgy tettem mintha nem érdekelne a kapcsolatuk,de egy kő esett le a szívemről.
-Mi?!Nekem azt mondta,hogy szűz,és hogy már nagyon szeretné kipróbálni.De én azt mondtam neki,hogy nem ilyen bunkóval kéne lefeküdnie mint én vagyok,erre azt hitte,hogy nem akarok tőle semmit,és elment.
Amikor meghalottam,hogy Vikky szűz a röhögőgörcs tört ki belőlem.
-Minn nevetsz?-kérdezte zavarodottan.
-Vikky nem szűz,na jó vicc.-mondtam unottan.-Mindig arról áradozik nekem,hogy milyen jót szexszelt  egy pasival,meg nem tudom kikkel.-mondtam a laptopomat bámulva.
-Szóval hazudott nekem?-kérdezte Harry.
-Mégszép,jó hogy rájössz.-majd ott hagytam Harryt a szobába,mert nem volt kedvem beszélni vele Vikkyről,láttam rajta,hogy csalódott.




A felső Nikky outfitje a koncertra :)
Az alsó Vikky outfitje :)
2 komi és fent lesz a kövi réész♥

2012. szeptember 1., szombat

2.-ik Fejezet - Igaz érzések?! :O♥


Ezt vettem fel a mozizásra :)

˝De Harry és Vikky folyamatosan kuncogtak.Én felbaszódtam és kiviharzottam a konyhába a takarómmal.˝

*Harry szemszöge*

Láttam,ahogyan Nikky felkell az ágyból,mintha mérges lenne.
-Várj itt,hozok vizet.-mondtam Vikky-nek,hogy megnézhessem hol van Nikky.Lementem a konyhába,ő kifelé bámult a kanapéról,és tejet ivott,nézte a vihart,ahogy pusztítsa a fákat odakinnt.
-Valami baj van?-kérdeztem aggódva.
-Nem,nincs semmi,csak a vihartól nem tudok aludni.-mintha egy kényszer mosolyt erőltett volna.
-Hjáj,értem.
-Te miért nem alszol?-kérdezte.
-Nem tudok én sem.
-Tesóm nem hagy?-kérdezte,mintha bántaná őt valami.
-Vikky nagyon jó fej lány,bírom őt,az a mosoly,és kedves.
-Jaa,kedves,ahogy mondod......-hagyott egy kis szünetet,és folytatta.-Még nem ismered.-majd felkellt a kanapéról,és bement a szobába.

*Nikky szemszöge*

Nem értem minek jött ki hozzám Harry,és hát járjon Vikkyvel,nem érdekel,majd meglássa,hogy milyen egy szemét nővérem van.Én nem bírok itt lenni,ha ezek tényleg össze jönnek.Nem ismerem még Harry-t,de ha valakinek a testvérem kell annak nem én az száz.Harry nem ismeri még őt,és persze én se Harry-t,lehet hogy tévedtem,lehet hogy rosszul ismertem meg őt!Vissza mentem a szobámba,és lefeküdtem,talán már Vikky is elaludt,ahogyan én is.

Reggel mikor felkeltem,a vihar lecsendesedett,és felhívtam anyát,mikor már nem láttam senkit a szobánkba.
-Szia anya,jól vagy?-érdeklődtem.
-Szia,kicsim,remekül,az egész éjjelt átaludtuk.És te szívem,hogy érzed magad ott?-kérdezte.
-Nem jól.-egyszerű választ adtam.
-Mi a baj?-aggódott,éreztem a hangján.-Hisz nem ott van a One Direction,nem boldognak kéne lenned,hogy találkozhattál velük??-kérdezte aggódva.
-De,nagyon örülök,hogy itt vannak meg minden,de apát nem bírom,és Vikky is már az agyamra megy,egy sztár fiú miatt szakít Daviddel,David ezt nem érdemli meg.Megint játsza a .......-mondtam idegesen.
-Kicsim,ilyet nem mondhatsz a testvéredre!-szidott le anya.-Kivel jár már megint??-kérdezte.
-Nem tudom,hogy járnak e,de ha még nem járnak akk tuti fognak,tegnap együtt aludtak,és együtt zuhanyoztak.-mondtam szomorúan.
-Kicsim,az a valaki Harry?-kérdezte.
-Igen Harryvel van jóba.
-És ez neked fáj?-kérdezte.
-Anya,de hogy miért fájna??Nem is ismerem Harry-t,és ő egy sztár én meg egy átlagos kis lány a szemébe.-mondtam,majd befejeztük a csevegést és vissza dőltem az ágyamba.

*Harry szemsz öge*

Tudom nem szép a hallgatózás,hallottam mindent,ahogy Nikky az anyukájával beszélt,rólam és Vikkyről.
Vikkynek volt barátja?!Vikkyt miért nem bírja a testvére?!
Mikor kiléptem az ajtón,Nikky feje a párnába volt temetve.
-Jól vagy?!-kérdeztem.
-Te mióta vagy itt?!Te a fürdőbe voltál?-kérdezte,majd újra a párnájába temette a kezét.Leültem az ágya mellé,és simogattam a hátát.Bejött Vikky.
-Szívem ma megyünk valahová?-kérdezte.
-Miért szeretnél menni?-kérdeztem.
-Igen,jó lenne.-mondta.
-Én benne vagyok,Nikky nincs kedved velünk jönni?-ő csak megrázta a fejét,hogy nem.
-Haroldkám,én csak veled kettesbe szeretnék menni.-mondta Vikky,én pedig csöndbe voltam.

*Nikky szemszöge*

Nem értem miért,jönn oda Harry hozzám és törődik velem,én nem akarok tőle semmit,más hogy ismertem őt TV-n és interneten keresztül,csalódtam benne.Én kimentem  a szobából,és kimentem a konyhába.Zayn volt ott,még vele nem volt alkalmam beszélgetni.
-Szia,kérlek nekem is csinálsz olyan szendvicset?-kértem őt meg boci szemekkel.
-Szia,persze.-mondta mosolyogva.
-Na,és milyen volt a kanapén aludni?Jól aludtál?-érdeklődtem.
-Persze jól.És te?-kérdezte.
-Hát,ha őszinte leszek Harry és Vikky folyamatosan kuncogtak,plusz még a vihar is bezavart a nyugodságomnak.-nevettem.
-Nagy a külömbség te és Vikky között.-mondta mosolyogva.
-Hát jaa,már sokan mondták.Ám mikor mentek?-kérdeztem.
-Hát 6kor lesz koncertünk,és azt mondta apád,hogy majd innét indulunk.-majd oda adta a szendvicsem.
-Köszönöm.Egyébként Niall hol van?-kérdeztem.
-Itt.-és pont jött be az ajtón.
-Nikky,ma mi a programod?-kérdezte Niall.
-Lustálkodás.-mondtam egyszerűen.
-Nem megyünk moziba?-tette fel a kérdést.
-De szívesen.-mondtam,gyors megettem a szendvicsemet és elkészülődtem.Mikor beléptem a szobába,hogy átöltözzek,Harry épp Vikky-n volt és falták-nyalták egymást.
-Khm...-köhögtem,hogy észrevegyék magukat,és megmondtam nekik,hogy menjenek ki mert szeretnék felöltözni.
(Fent a kép,a mozizásra)

Felöltöztem,és lementem a konyhába.
-Készen  vagy?-kérdezte Niall azzal a cuki mosolyával.
-Igen,mehetünk.-mondtam.
-Gyönyörű vagy!-erre már nem mondtam semmit,beszálltam az autójába,és elindultunk a moziba.
Mikor odaértünk,megkérdezte,hogy mit szeretnék nézni.
-Ted??-kérdezte.
-Okés,megnézhessük,még úgy sem láttam.-vettünk popcorn-t,és Colát,majd beültünk a 11-es terembe,ahol vetíttették a filmet.Nagyon jó film volt,nagyon sokat nevettünk.Egyébként megmondom előre,hogy nem érzek semmit Niall iránt,nagyon szeretem meg bírom őt,de ő is csak barátként tekint rám.Mikor hazaértünk Harry és Vikky sehol,gondoltam,hogy elmentek arra a kiruccanásra,ahová kettesbe szerettek volna elmenni.Vagyis csak Vikky.
Felhívtam Adam-et.
-Szia Adam.
-Szia csajszi,hiányzol.-mondta szomorúan.
-Nekem is Adam,nos hogy állsz a ruhákkal?-kérdeztem.Valamit nem mondtam meg nektek,Adam kurva jó fej....csak...meleg ...mint....a...kályha,de azért szeretem őt,nagyon jó fej srác.
-Képzeld,anyukáddal ma megbeszéltem egy időpontot,és tervezek neki egy kis mama ruhát.-mondta az ötletét Adam.
-No,ez szuper,legalább nem lesz egy kicsit egyedül.-Adamnek még elmeséltem,hogy itt a One Direction.Meg a napokban történt dolgaimat.Bejött a szobába Harry,és akk leraktam a telót.
-Bocsi,hallottam mindent.-mondta.
-Nem érdekes,nem mondtam Adamnek semmi rosszat.-na jó lehethogy mondtam egy két csúnya dolgot a tesómról :D ...de ez már csak mellékes.
-Miért utálod Vikky-t?-kérdezte.
-Nem ismered,most veled van meg minden,utána...ááh,nem mondok semmit,ti tudjátok,legyetek boldogok.-mondtam és kiviharzottam a szobánkból.
Amikor lefelé tartottam,akkor beleütköztem apámba.
-Máma eljöttök a koncertre?-kérdezte.
-Ja,persze,megyünk.-mondta egy kis mosollyal az arcomon.
Megnéztem az órát,ami fél 5-öt mutatott,és csak 6-kor lesz a koncert.Fél óra múlva mentem volna öltözködni,de meghallottam,amit Harry és Vikky beszél.
-Szeretlek szívem.-mondta Vikky,és cuppogásokat halottam,smároltak ...tuti... -.-
-Én is,koncert után nem mehetünk el?-kérdezte Harry tőle.Pfu...Vikky szereti Harry-t.. :D ..nevetséges.
-Mire gondolsz?-kérdezte Vikky,elég undorítóságról beszéltek,de végig hallgattam.
-Hotel.-egy egyszerű választ adott neki Harry.-na jó,nem bírtam tovább,és elmentem onnan,mert rámjött a hányinger,amiről beszéltek..

3komi*-*és jönn a 3.-ik fejezet
♥♥