2012. augusztus 31., péntek

1.Fejezet - Döntéés♥


Elérkezett az a nap,hogy a bíróságon ülünk.
-Mind a két leányt az édesanyához ítélem.-jelentette ki a bíró,egy kő esett le a szívünkről,azért örültem,hogy Vikky mégse megy el.Hazamentünk,én felmentem a szobámba,néztem ahogyan az essőcseppek lecsúsznak az ablakon,könnyek gyülekeztek a szemeimbe,folyamatosan azon kattogot az agyam,hogy milyen egy szemét az apám.Majd az ágyon álomba merültem.

*Reggel*

Reggel kinyitottam a szemem,és halottam egy kiabálást.
-Nikky,áááá,a One Direction a tévébe.-örjöngöt lent Vikky.
Gyors felpattantam az ágyról és leszaladtam a TV elé.A WMYB ment,Vikkyvel együtt énekeltük és táncoltuk végig.
-Én ezt,hogy fogom kibírni.-sóhajtozott anya,de mégis ott volt az a boldogság az arcán.
-Láttad Harry-t?-ájuldozott Vikky.
-Láttam,az a szép szeme.-én is ájuldoztam :DDD
-Nanana.-állított meg Vikky.-Ne gondold,hogy olyan kis fiatal lányra bukik mint te,neki egy nő kell,még pedig olyan mint....-nem hagytam neki befejezni.
-Olyan mint anya?-idegesítettem fel őt,mivel mindig azzal jön,hogy ő öregebb tőlem, de csak 5 percel?! Úristen...!
-Most magamra céloztam.-mondta az egoista(Vikky)

-De neked ott van David.-mondtam neki,aki a barátja,és nagyon sajnálom a gyereket,mert Vikky csak kihasználja,amit be is vall.
-Mindenki tudja,hogy csak kihasználom.-mondta flegmán,én visszamentem a szobánkba
.


***

Nos,a suli gyorsan elment,az utolsó napot töltöttük a suliban,aztán irány a nyár.Apa rászedte anyát,hogy menjünk el nyárra hozzá nyaralni,én féltettem anyát,mivel terhes,de bíztatott,hogy minden rendbe lesz így belementem.Mikor délután hazafelé,indultam beszéltem az én jó barátommal Adammel.Adam,mint montam ruhákat tervez,és én vagyok az alany,akin ezt mind kipróbálja.
-Jaj,csajszi.Mi lesz velem egy modell nélkül?!-siránkozott.
-Adam,ne félj,találsz te jobbat is nálam,egyébként figyelj anyára,ha valami történ máris hívj.-mondtam majd búcsút vettünk egymástól,és hazaindultunk.Vikky még az utolsó óráit kihasználta Daviddal.
Mikor hazaértem,pakoltam a bőröndömben,és még Vikky ruháit is nekem kellett pakolni,mert nem volt kedve.Bepakoltam,és már láttam a kocsit,hogy apa jön.Elköszöntem anyától.
-Ha bármi történik,hívj fel,és jövök haza.-mondtam anyának,megöleltük egymást és beültem az autóba.

Mire a házhoz értünk,kiderült,hogy apának hatalmas háza van,medencével,szaunával,és gyönyörű szobákkal.Megnéztem Vikkyvel a közös szobánkat,ami csodaszép volt.


Már este volt,így bedőltünk az ágyunkba és álomba merültünk.
Reggel felkeltem,egy francia bugyiba,és egy bő pólóba leindultam a konyhába.Igen én az ilyen fajta ˝pizsiket˝ szeretem.
Amikor a konyhába lecammogtam nyuszis papucsba,kómásan,lesokkoltam.
-Sziasztok!-köszöntem oda.
-Szia Hercegnő.-köszönt oda egy ismerős hang,mikor hátra fordultam,a szemeim kikerekedtek,és csak magam elé néztem.Most komolyan a One Direction áll a házunkba!?oO
-Ááááááá Vikky,itt a One Direction áááááááá.-hatalmas sikításba kezdtem mint egy őrült,hülyének nézhettek.Vikkyt már a szobából hallottam sikítani,majd pont egyenesen a ráugrott,apa odament és próbálta őt leszedni,de Vikky nem engedte el.
-Vikky,gyere már.-parancsolt rá apa,én már lenyugottam,és bemutatkoztam.
-Shaar Daicy Nicolette vagyok,de mindenki csak Nikky-nek szólít.-ahogy bemutatkoztam,mindegyikőjüket megöleltem.
-Egyébként,hogy kerültök a házunkba?-kérdeztem.
-Kicsim,tudod új válalkozásba keztem,és a fiúk főnöke vagyok.-értettem amit apám beszélt,de a helyben megöltem volna mikor azt mondta,hogy kicsim.
-Már nem vagyok a kicsid,sőt már te sem vagy az apám.-ránéztem szúrós szemeimmel,és felrohantam a szobánkba.Könybe lábadtak szemeim,én a tenyeremet az arcomba temettem,és sírtam.Mikor összeszedtem magam,kisminkeltem magam,megcsináltam a hajam,lementem a konyhába.Már nem volt a konyhába senki.Kinéztem az ablakon,mindenki a medencénél volt,így nyugodtan leültem reggelizni.Szokásos reggelimet eszegettem:műzlit.
-Jó étvágyat hercegnő.-jött be a konyhába Harry vizesen.
-Köszi.-majd odavillantottam neki egy mosolyt.
-Kérdezhetek valamit?
-Persze nyugottan.-mondtam neki.
-Apukáddal mért vagy ennyire rosszba?-kérdezte.
-Hosszú,de rövden elmondom.Szóval,anyukámat újra teherbe ejtette,mikor ezt megtudta azt mondta,hogy elhagy minket.És most csak nyárra jöttem ide hozzá Vikky-vel,és csak anya kedvéért.-mondtam picit szomorúan.
-Hány éves vagy?-kérdezte az előbbi témát elterelve.
-17,Vikky az ikertestvérem,ő 5 percel idősebb.-nevettem.
-Ez komoly?!-csodálkozott.
-Kétpetéjű ikrek vagyunk.-mondtam,majd felálltam az asztaltól és elmostam a tálam.
-Nem jössz ki a medencéhez?-kérdezte.
-Nem,inkább kihagyom.-felmentem a szobámnkba és felhívtam anyát,elmeséltem neki mindent,hogy itt a One Direction meg minden.Elkezdet csörögni Vikky telefonja,levittem neki a medencéhez.
-Vikky hív David.-kiabáltam neki.
-Ki az a David?-kérdezte Harry.
-Csak az unokatesónk.-mondta Vikky,majd kikapta a kezemből a telefont és elment vele.Utálom amikor így kihasználja az embereket.Mikor én kimentem,valaki megfogta a kezem,és még valaki a lábam.Niall megfogta a két lábam és Louis pedig  a kezeim,Harry pedig a hátamat fogta,és én megfogtam Harry nyakát,mert be akartak dobni a vízbe.
 -Rakjatok le.-kiabáltam.
-Oké.-erre odarohantak a medence széléhez és ˝leraktak˝a medencébe. -.-
És velem együtt Harry is beeset,mivel magammal rántottam.
-Hülyék!-mondtam mérgesen.Kikaszállódtam valahogy a jéghideg vézből,de valaki újból meglökött.
-Niall,kapni fogsz te még!-fenyegettem és,már bementem csurom vizesen a házba.
Átöltöztem,és lementem megkerseni az apámat,de sehol nem találtam.
-Szakítottam Daviddel.-mondta vidáman.Ilyenkor azt mondanám rá ,hogy egy kurva,de nem teszem.
Tovább kerestem apát,de mikor lementem a nappaliba ott volt az 5 idióta,és Vikky.Vikky épp Harry ölébe ült,én csak rájuk néztem,de nem érdekelt,azt csinálnak amit akarnak,de azért fájt,de nem érdekelt.
-Apa hol van?-kérdeztem.
-El kellett mennie,de majd hamarosan jön vissza.20 perc múlva már apa is itthon volt,mert hatalmas vihar közelegett,féltettem anyát,így fel is hívtam,hogy maradjon otthon.
-Azt hiszem fiúk,ma itt fogjátok tölteni az éjszakát.-mondta apa.A vendég szobába van 2 ágy,1 valaki elfér a kanapén.
A vendégszobába Liam és Louis alszik,a kanapén Zayn.
-Na és mi lesz velünk?-kérdezte Niall.
-Azt kell,hogy mondjam a lányokkal alszotok.-mondta apa.
Így nézet ki a szobánk :)
-Harry mi elférünk ketten is az ágyon.-kacsintott rá Vikky.
-Niall,alszom a földön.-mondtam.
-Ne hülyéskedj,én alszom ott.-mondta Niall,majd ezen veszekedtünk,még el nem érte,hogy én aludjak az ágyon.Este bementem a fürdőszobánkba,ahol ma 4 embernek kell tusolnia,és elkeztem vetkőzni,majd beálltam a zuhanyba.
Mikor kijöttem a zuhanyzóból,becsabartam magam a törülközőmbe,majd felakartam öltözni a ˝pizsamámba˝.De előtte még fellöktek.
Pont a földre zuhantam,csak a törülköző takart,a fejem bevertem.
-Oh,bocsi,nagyon sajnálom.-mondta Mr.Styles.
-Áah,fogtam a fejem.-majd Harry felsegített,majdnem leeset rólam a törülköző.
Leültett a földre és szólt Niall,hogy hozzon jeget a fejemre.Harry borogatta a fejem jéggel.
-Szzz,fáj.-mondtam.
-Kérlek ne haragudj,ha egy púp lesz ott.-mondta sajnálkozva,később kiment a fürdőszobából és felöltöztem,és befeküdtem az ágyba.Már nagy vihar volt kint,fújt a szél,villámlot,a többiek még zuhanyoztak.
Harry ment volna zuhanyozni.
-Harold,drágám,nem zuhizunk együtt.-kérdezte Vikky,amibe Harry bele ment ebbe.Hát ismerhetjük őt,de nekem azért fájt,hogy Vikky ilyen kétszínű,tudja nagyon jól,hogy nekem ez fáj.Még ők zuhiztak,addig Niall-al beszélgettünk.
-Ez undorító,rossz hallgatni,ahogy Vikky a fürdőben sikítozik.-mondtam.
-Tesód mindig ilyen?!-kérdezte.
-Nem értem őt,kihasználja az embereket,nagyon jól tudja,hogy Harryért odavagyok,de ezek után már nem hiszem.-mondtam.
-Akkor miért nem teszel érte valamit?-kérdezte,mire mind a ketten kiléptek az ajtó,fülig érő mosollyal,Niallal abba hagytuk a beszélgetést,és lekapcsoltuk a lámpákat,aludni akartunk.Akartunk...
De Harry és Vikky folyamatosan kuncogtak.Én felbaszódtam és kiviharzottam a konyhába a takarómmal.

Prológus♥


Sziasztok!
Shaar Daicy Nicolett vagyok,de mindenki csak Nikkynek szólít,és van egy ikertestvérem akit Shaar Daffy Victoria-nak hívják.Kétpetéjű ikrek vagyunk,így egy cseppet sem hasonlítunk egymásra.Én inkább a visszahúzódó,‘okos‘ lány vagyok,ha mondhatom ezt magamra,és a testvérkém pedig a bulis,‘baszok a tanulásra‘ lány.17 évesek vagyunk.Nehéz az életünk,mióta kiderült,hogy anya megint terhes,és apa annyira kikészült,hogy vállnak.Utálom apát,amióta kijelentette,hogy itt hagy minket.Szerintem ez mocskos dolog,egy férfitől.A bíróságnak kell majd döntenie,anya fél,hogy nem fog bírni eltartani 3-om gyereket,és ezt a bíróság is észlelte,hogy most nem állunk túl fényesen.
Jövő héten fog kiderülni minden,hogy kinek ítélnek minket.Nagyon remélem,hogy anyához,bár Vikky mehetne el.Soha nem segített anyának,mindig kiment a barátaival,és bulizott,elég sok rosszaságot csinált,így falaztam is neki,pedig nem érdemelte volna meg.Én akkor mentem ki ,mikor anya pihent.A 3.-ik hónapban van a terhességben.Egyébként Londonba élünk,és apa is,de ő már nem a házunkba.Van egy legjobb barátom,aki egy fiú, Steve Adam-nek hívják őt.Ruha  tervezőnek készül.Nekem nincsenek még ilyen álmaim.Csak egy van,hogy találkozhassak a One Direction-el!Imádom őket,ahogy Vikky is.Egy a kedvencünk,Harry.